Omschrijving

Op een mooie en rustige locatie gelegen semi-bungalow (1976) op 482 m² eigen grond. De badkamer en een slaapkamer bevinden zich op de begane grond, dus deze woning is levensloopbestendig! 

Begane grond

Entree via overdekte voordeur in een ruimtelijke hal met toilet en meterkast. Hier is ook de trap naar de verdieping. Vanuit de hal komt u in de woonkamer in L-vorm. Aan de achterzijde van de woning is een extra zitkamer, die weer tot slaapkamer kan worden omgebouwd. Naast deze kamer is de badkamer met toilet, wastafelmeubel en ligbad, welke ook speciaal kan worden gebruikt als douche (met douchewand). De vernieuwde, open keuken is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel-vrieskast en een vaatwasser. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en droger en ook de cv-ketel is hier geplaatst (Nefit HR 2008). Via de achterdeur kunt u naar de tuin.

Eerste verdieping

Op de verdieping is een overloop met toegang tot een slaapkamer. Naast deze slaapkamer is een inloopkast gemaakt en achter de slaapkamer is een extra slaapkamer/hobbykamer aanwezig. Hier is ook een wastafel geplaatst.

Tuin

In de tuin, die prima op het westen ligt, is aan de zijkant een houten berging tegen de woning geplaatst met deur aan de voor- en achterzijde. Aan de andere kant van de woning is een afsluitbare tuinpoort.

De garage is via de hal bereikbaar en er is ook een loopdeur aan de achterzijde naar de tuin. Boven de garage is een zoldertje met extra bergruimte.

Bijzonderheden

Deze woning is gerenoveerd in 2008 en is goed geïsoleerd (energielabel C). Het is een comfortabele woning met modern woongenot en een heerlijke tuin met veel privacy op het Westen. Bel ons!

Oplevering in onderling overleg.

Locatie van Beukenlaan 6

Afbeeldingen