Omschrijving

DIRECT OP TE LEVEREN
Nieuwe, onder architectuur gebouwde, gasloze woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond en mogelijkheid voor extra slaapkamers op verdieping.

Inclusief keuken met inbouwapparatuur, geïsoleerde garage, topklasse kunststof kozijnen en perfecte isolatie. Inclusief keuken, 7 zonnepanelen en warmtepomp. Gunstige gelegen tuin op het Westen. Rondom bestrating, terras aan de achterzijde en een oprit voor de garage.

Begane grond

Entreehal met meterkast, garderobe, trap-/bergkast, toilet met fonteintje en de slaapkamer (12.8m2) met eigen badkamer, voorzien van inloopdouche en wastafel.

U komt vanuit de hal in de woonkamer (39.5m2) met open keuken met inbouwapparatuur, zoals inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en heteluchtoven. Aan de achterzijde van de woonkamer zijn 2 dubbele tuindeuren. In de aangebouwde, geïsoleerde garage (3,0 x 7,3m) zijn aansluitingen voor wasmachine en droger. Ook de warmtepomp en verdere installatie is hier geplaatst. Het sanitair van toilet en badkamer is afgewerkt met witte wandtegels (20x25cm, liggend) en houtkleurig keramische parkettegels.

Eerste verdieping

Hier is ruimte voor een extra slaapkamer. Ook is hier de mechanische ventilatie-box geplaatst.

Tuin

De tuin ligt heerlijk op het westen en dient te worden aangelegd. De achtertuin is 12 meter diep en 10 meter breed en er is een achterom langs de zijkant van de woningen. Veel privacy!
De koopsom is inclusief bestrating rondom de woning, met een terras aan de achterzijde en een oprit voor de garage.

Bijzonderheden

De woning wordt voorzien van witte (RAL9010) kunststof kozijnen met HR++ glas en de voordeur in fraai antraciet (RAL7016). De woning is voorzien van 7 zonnepanelen op het dak. Oplevering van de woning kan direct.

Zoekt u een energiezuinige, toekomstgerichte woning met alle gebruiksgemak en het gehele woonprogramma op de begane grond, met mogelijkheid voor extra slaapkamer op de verdieping?

Bekijk dan zeker deze woning. Bel ons voor meer informatie!

Locatie van Hulsterweg 20 A

Afbeeldingen