Omschrijving

Instapklare tussenwoning, voorzien van kunststof kozijnen. Er is een vrije achterom. Het geheel is goed onderhouden en de tuin is gelegen op het zuiden. Er is een vaste trap gemaakt naar de zolder, waardoor hier ook gemakkelijk gebruik van kan worden gemaakt. Dubbele garage aan achterzijde kan worden meeverkocht.

Begane grond

Hal met meterkast, toilet, trap naar de verdieping en trapkast, doorzonkamer met lichte tegelvloer (29 m²), nette keuken met inbouwapparatuur, zoals 5-pits gaskookplaat met wasemkap, oven en koelkast. Mogelijkheid voor plaatsen van vaatwasser. Er is een loopdeur vanuit de kamer naar de tuin. Aan de achterzijde is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.

Eerste verdieping

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een nette badkamer met wastafel en ligbad met douchescherm. 

Tweede verdieping

De zolder is bereikbaar met een vaste trap en hier kunt u een vierde slaapkamer maken.

Tuin

De tuin is onderhoudsvriendelijk en ligt op het zuiden. Er is een elektrisch bedienbaar zonnescherm geplaatst.
Er is een achterom via de poort. Achter de woning is een eigen, dubbele garage (30m2) die kan worden meeverkocht voor €20.000. Hier is elektriciteit aangelegd vanuit de woning. Adres garage: Overslag-plein 16.

Bijzonderheden

De woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen (2003) met dubbel glas (HR++). Ook de achterdeur is een kunststof exemplaar. Het dak is voorzien van isolatie. Dit is een instapklare woning!

De dubbele garage met sectionaalpoort kan worden meeverkocht voor €20.000,-.
Oplevering kan vlot.

Locatie van Jacob Catslaan 60

Afbeeldingen