Omschrijving

Royale 2-1-kap-woning met zonnepanelen, gesitueerd aan de Karel Doormanstraat op een ruim perceel van ca. 295 m2 eigen grond. Deze betaalbare, ideale gezinswoning, met een woonoppervlak van 128 m2 is praktisch ingedeeld en ontworpen met een typisch dorps karakter.

Begane grond

Hal met toilet (incl. fonteintje) en meterkast, ruime lichte woonkamer (35m2) met trap naar de 1e verdieping en trapkast, schuifpui aan de achterzijde, open keuken (zelf te kiezen), praktische bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine, ruime garage (6,69 x 3.2m) en tuin. Vanuit de bijkeuken en de garage zijn er deuren naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, 3 ruime slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche, wastafel en hangtoilet.

Tweede verdieping

Ruime zolderverdieping met mogelijkheid tot het realiseren van 1 of 2 extra slaapkamers. Ook de cv-ketel en mechanische ventilatie-unit is hier geplaatst.

Bijzonderheden

Dankzij de vele opties en de mogelijkheid tot maatwerk is deze woning geheel aan te passen aan uw eigen woonwensen. De woning wordt voorzien van witte kunststof kozijnen met HR++ glas en de voordeur in fraai antraciet. Er worden 4 zonnepanelen op het hoofddak geplaatst. Energielabel A.

Oplevering kan in 2019 plaatsvinden. Bel ons voor meer informatie!

Locatie van Karel Doormanstraat 29

Afbeeldingen