Omschrijving

In een gewilde straat met vrij uitzicht aan de voorzijde, staat deze ruime, vrijstaande (semi-)bungalow met garage. Op de begane grond zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Boven is een grote ruimte met de mogelijkheid voor het maken van extra slaapkamers.

Begane grond

Entreehal met meterkast en woonkamer aan voorzijde (6,5m x 4,5m). Hierachter is de keuken (3,5m x 2,5m). Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken met toegang tot de garage (4,7m x 3,5m) en een deur naar de tuin. Er is vanuit de hal een gang naar de achterzijde van de woning met rechts 2 slaapkamers (9 en 10m2) en links 2 slaapkamers (9 en 12m2). De badkamer met bad, 2 wastafels, toilet en bidet bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken.

Eerste verdieping

In een slaapkamer is een vaste trap geplaatst naar de verdiepingsvloer, die in 1983 op de woning is geplaatst. Hier is een grote ruimte (40m2) met 4 velux-dakramen. Verder is er nog een aparte bergruimte. De verdieping is geheel naar eigen idee in te delen.

Tuin

De tuin ligt op het Westen en is netjes aangelegd. Links is een hek met achterom. Aan de achterzijde heeft u veel privacy (breedte 17m x diepte 20m).  Er is een houten tuinhuis geplaatst achterin de tuin.

Bijzonderheden

De woning is goed onderhouden en volledig voorzien van dubbel glas. Het dak is in 1985 voorzien van isolatie (Energielabel D).
De hardhouten kozijnen zijn goed onderhouden en er zijn rondom rolluiken aangebracht. De CV ketel is geplaatst in de garage (ATAG 2001 HR). In de woonkamer is een houtkachel aanwezig.
 

Locatie van Zandstraat 27

Afbeeldingen