Omschrijving

Goed onderhouden woon-/winkelpand in het dorpscentrum van Sint Jansteen. Ruime winkel met 260m2 winkeloppervlak en 140m2 magazijnruimte. Woongedeelte met op de begane grond een ruime eetkamer/woonkeuken en bijkeuken en op de verdieping een woonkamer en totaal 5 slaapkamers.

Begane grond

Er zijn 2 toegangsdeuren voor de winkel. Deze is ongeveer 10 meter breed en 20 meter diep. Rechtsvoor is nog een verkoopruimte van 8 x 4 meter. In de winkel is een trap naar een verdieping, waar ook winkelruimte mogelijk is. Nu wordt dit gebruikt als magazijn. Achter de winkel zijn verscheidene magazijnen.

Via een tussendeur komt u in het woongedeelte met een eetkamer en woonkeuken, voorzien van koelkast, 5-pits gaskookplaat met wasemkap, oven en een Quooker voor direct kokend water. Hiernaast is een ruime bijkeuken, waar aansluitingen zijn voor vaatwasser, wasmachine en droger. Hier is ook het toilet met fonteintje, de achterdeur naar de tuin en de toegang tot een berging.  

Er is een droge voorraadkelder, die vanuit de eetkamer te betreden is. Via de trap, met hiernaast een kantoorruimte/slaapkamer (8m2), komt u op de verdieping.

Eerste verdieping

Op de verdieping zijn 4 slaapkamers (8, 9, 11 en 16m2) met ingebouwde kasten en de complete badkamer met lig-/bubbelbad, douchecabine, wastafel, toilet en bidet. De woonkamer (30m2) is voorzien van een gashaard. Er is een vaste trap naar de zolder.

Tweede verdieping

Hier zijn een aantal inbouwkasten en veel bergruimte. Tevens is hier een aparte slaapkamer, die nog dient te worden afgewerkt.

Tuin

Aan de achterkant van de woning is een nette tuin met terras op het Zuidwesten.  

Bijzonderheden

De woonoppervlakte is 190m2, de winkeloppervlakte bedraagt ongeveer 260m2, de magazijnen zijn 140m2 groot. Er zijn 24 zonnepanelen op het hoofddak geplaatst, waardoor u een lage elektriciteitsrekening zult hebben. Dit is een centraal gelegen pand met veel mogelijkheden.
Bel ons voor meer informatie of een bezichtiging!

Collegiale verkoop met Putter Vastgoed, Terneuzen.

Locatie van Hoofdstraat 35

Afbeeldingen