Omschrijving

Ruime woning met voormalige kapsalon in het dorpscentrum van Sint Jansteen. De werkruimte wordt nu gebruikt als atelier (50m2). Woongedeelte met woonkamer (28m2), woonkeuken (16m2) en boven 3 slaapkamers en nette badkamer.

Begane grond

Via de entree in het midden van het pand komt u in een ruime hal (voorheen winkel) met links een praktijkruimte (50m2) en rechts het woongedeelte.

In het woonhuis is een hal met toilet, cv-ruimte, de trap naar de verdieping met onder de trap een kelderkast. Via de hal kunt u naar de woonkamer (28m2) aan de voorzijde van de woning. Hier is een gashaard geplaatst. Aan de achterzijde is de ruime woonkeuken (totaal 22m2 incl. keukenblok) met een groot raam met zicht op de achtertuin. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, wasemkap, oven, vaatwasser en een (losse)koel-vriescombinatie. Aan de voorzijde is een halletje met buitendeur. Aan de achterzijde is een aanbouw met bijkeuken met een deur naar de tuin.

Vanuit de praktijkruimte kunt u via een berging naar de garage met achter de garage een tuinhuis.

Eerste verdieping

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers (11, 14 en 15m2), met ingebouwde kasten, een grote inbouwkast op de overloop en de badkamer met ligbad, toilet en een wastafelmeubel met 2 wastafels en een grote spiegel. Ook hier is een inbouwkast aanwezig.

Tuin

Aan de achterkant van de woning is een leuke tuin die is afgeschermd door het gebouw en er is een houten tuinhuis aanwezig. Verder is er een tuinkamer met open haard en afsluitbare harmonicadeuren naar een terras.

Bijzonderheden

Dit is een ruime woning met mogelijkheden, ook bijvoorbeeld te gebruiken als kangaroo-woning voor ouder(s) of kinderen. In de praktijkruimte kan ook nog een slaapkamer met badkamer worden gemaakt. Alles op begane grond.

Bel ons voor meer informatie of een bezichtiging!

Locatie van Hoofdstraat 40A

Afbeeldingen