Omschrijving

Leuke starterswoning op een rustige locatie, centraal in het mooie dorp Lamswaarde. Er is een nette, ruime woonkeuken, een woonkamer aan de voorzijde en een berging met mogelijkheid om een badkamer te maken. Boven zijn 3 slaapkamer en er zijn overal inbouwkasten.

Begane grond

Ruime hal met links de woonkamer, rechtdoor de trap naar de verdieping met een trapkast en rechts de woonkeuken ( 16m2) met daarachter de bijkeuken/berging met toilet. Hier kunt u ook een badkamer realiseren. Vanuit de bijkeuken is er een deur naar de tuin.

Eerste verdieping

Boven is de overloop met 3 slaapkamers (7, 12 en 15m2) met inbouwkasten. De achterste slaapkamer is voorzien van een kunststof kozijn met dubbel glas.

Tweede verdieping

De bergzolder is bereikbaar middels losse trap vanaf de overloop.

Tuin

Naast de woning is een leuke tuin met enkele terrassen.  Kunt hier eventueel een oprit maken om de auto op eigen terrein te kunnen plaatsen.

Bijzonderheden

Deze starterswoning is tot vorig jaar bewoond geweest en kan ook als tweede woning worden gebruikt. Verwarming gebeurt middels 2 gaskachels, heet water via een boiler in de keuken. De meterkast is gemoderniseerd.
Bel ons voor meer informatie!

Locatie van Jacobus de Waalstraat 2A

Afbeeldingen