Omschrijving

Prima gebouwde woning met kantoor, slaapkamer en badkamer op begane grond en 2 ruime slaapkamers met badkamer op de verdieping. Gelegen op een rustige locatie aan de rand van een bos. Over de hele begane grond ligt een fraaie, natuurstenen tegelvloer. Grote (135m2) toegankelijke kelder.

Begane grond

Ruime hal met kast, meterkast, toilet en trap naar de verdieping. Links is een slaapkamer (4x4.5m) met badkamer (4x2m). Rechts is de ruime woonkamer (62m2) met houtkachel, en de woonkeuken aan de achterzijde van de woning. De keuken (5x3m) is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4-pits keramische kookplaat, wasemkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.  
Aan de voorzijde van de woning is nog een kantoorruimte/kamer (3x3m). Vanuit de hal kunt u naar de ruime kelder, onder de gehele woning (135m2).  
Over de hele begane grond ligt een fraaie, natuurstenen tegelvloer.

Eerste verdieping

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers (28, 25 en 20m2) en de badkamer met douche, wastafel en toilet.

Overige verdiepingen

Souterrain:

In de kelder zijn nog aparte ruimtes, zoals

  • een voorraadkelder (9m2),
  • een wasruimte (14m2) met aansluiting voor de wasmachine, droger en een wasbak. Hier zijn ook de verwarmingsketel (2010) en de boiler geplaatst
  • Grote bergruimte (27m2)
  • een grote, dubbele garage (8 x 8,70m) met 2 toegangsdeuren (2,23m breed, 1,93m hoog)

Tuin

De tuin ligt rondom de woning, geeft veel privacy en is netjes aangelegd. Aan de achterzijde kijkt u uit op een bos.    

Bijzonderheden

De woning is rondom voorzien van hardhouten kozijnen met deels dubbele beglazing en is op traditionele wijze gebouwd met mooie, degelijke materialen. Rondom zijn rolluiken geplaatst. 

Oplevering in overleg. Bel ons!

Locatie van Keizersdijkdreef 6

Afbeeldingen