Omschrijving

Leuke woning op groot perceel grond. Badkamer en slaapkamer op de begane grond. Boven is een ruime overloop en 1 slaapkamer. Achter de woning kan een carport of garage worden bijgebouwd. Bel ons!

Begane grond

Aan de zijkant is de entree, aangezien de voordeur niet meer in gebruik is.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en hierachter is een aanbouw geplaatst met de keuken, halletje met toegangsdeur en toilet, de badkamer en een slaapkamer in de aangebouwde serre (2005). Deze is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas,

Vanuit de woonkamer is de voorraadkelder te bereiken.

De keuken (16m2) is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, oven en wasemkap en een koelkast.

In de badkamer zijn een douchecabine en een dubbele wastafel geplaatst. Ook hangt hier de cv-ketel (Nefit Ecomline HR 2005).

Eerste verdieping

Vanuit de woonkamer is een deur met trap naar de verdieping. Boven is een ruime overloop/slaapkamer en een aparte slaapkamer.

Tweede verdieping

Vanaf de overloop is er eventueel toegang tot de zolder, te bereiken met een losse trap. Deze wordt niet gebruikt.

Tuin

De tuin is 30 meter diep en 15 meter breed. Er is een stenen berging aanwezig (vroeger een woning, nummer 28) en daar achter is een houten tuinhuis gebouwd. U kunt langs de zijkant naar de Verboomstraat. Er is bij de woning voldoende ruimte voor het bouwen van een garage en/of carport.  

Bijzonderheden

De woning is voorzien van houten kozijnen met beneden dubbel glas. De slaapkamer boven is voorzien van een rolluik.

Er zijn moderniseringspunten, maar dit is een leuke woning op een ruim perceel eigen grond met mogelijkheden. Oplevering in overleg. Bel ons!

Locatie van Hulsterloostraat 26

Afbeeldingen