Omschrijving

Perfecte starterswoning! Ook te huur

Nieuwe woning met 3 slaapkamers en vaste trap naar zolder, tuin op het zuiden. Prima locatie in de mooie nieuwbouwwijk De Singel in Kloosterzande. Voorzien van topklasse kunststof kozijnen en perfecte isolatie voor zeer lage energiekosten. De koopsom is inclusief bestrating voor en achter en schuttingen met poort aan de achterzijde.

Begane grond

Entreehal, meterkast en (hang-)toilet met fonteintje, trap naar de verdieping, woonkamer (29m2) met toegang tot een berg-/trapkast. Halfopen keuken met vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, oven, wasemkap en koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken kunt u naar de tuin.

Eerste verdieping

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers (6.5, 13.7 en 13.7m2) en de badkamer met inloopdouche, (hang-)toilet en wastafel. Vaste trap naar de zolder.

Tweede verdieping

Op zolder is een grote bergruimte, waar middels plaatsing van dakramen nog een mooie slaapkamer kan worden gemaakt. De cv-ketel en mechanische ventilatie-box worden hier geplaatst. Ook zijn op zolder de aansluitingen voor wasmachine en droger aanwezig.

Tuin

De tuin ligt op het Zuiden en is 20 meter diep en 6 meter breed. De tuin is voorzien van gemeenschappelijke schuttingen aan de zijkanten en een schutting met poort aan de achterzijde. Verder is er een tegelpad aangelegd naar de voordeur en ligt er een terras aan de achterzijde (diepte 3m) en een betegeld pad naar de tuinpoort. 

Bijzonderheden

De woning wordt voorzien van witte kunststof kozijnen met HR++ glas en de voordeur in fraai antraciet. Oplevering van de woning zal spoedig kunnen plaatsvinden. Toilet en sanitair van toilet en badkamer wordt afgewerkt opgeleverd. 
Zoekt u een nette, nieuwe en energiezuinige woning met veel ruimte en tuin op het zuiden? Bekijk dan zeker deze woning. Bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging!

Huurprijs: € 700,- per maand

Locatie van Jacob van Heemskerckstraat 1A

Afbeeldingen