Omschrijving

Scherpe vraagprijs!

Zeer ruim, dubbel appartement met 4 slaapkamers, 3 badkamers en in de kelder 2 parkeerplaatsen en 2 bergingen. De woning is gesitueerd op de begane grond van dit gewilde appartementengebouw. Het balkon is gelegen op het Zuiden en ook dit is dubbel zo breed als bij de andere appartementen.

Begane grond

Op de begane grond komt u binnen in de gezamenlijke entree die wordt gedeeld met 3 andere, bovenliggende appartementen. Hier bevinden zich de postbussen en kan men zich melden via de videofoon. U kunt zien wie er voor de deur staat. Uw eigen entree van het appartement is ook op de begane grond.  
U komt binnen in de ruime hal met toilet, meterkast en links de aparte garderobe. De royale woonkamer is in L-vorm en er zijn 2 schuifdeuren met toegang tot het grote balkon. U heeft hier fraai uitzicht richting de stadswallen, de molen en de Basiliek van vestingstad Hulst. Rechts naast de woonkamer bevindt zich de ruime keuken met inbouwapparatuur, zoals koelkast, magnetron, vaatwasser en 4-pits keramische kookplaat met wasemkap. Hiernaast is de bijkeuken met plaats voor onder andere een vriezer, wasmachine en droger. Deze komt ook in de hal uit.  
Aan de andere kant van de woonkamer is een slaap- / werkkamer met bergkast en een badkamer met douche en wastafel. 
Rechts van de hal is een zeer ruime slaapkamer met eigen badkamer. Deze is compleet ingericht met dubbele wastafel, ligbad, douchecabine, toilet en bidet.  
Links van de hal komt u in het andere slaapgedeelte met 2 slaapkamers, een berging, apart toilet en de derde badkamer met ligbad, dubbele wastafel en douchecabine.

Tuin

De tuin en alle onderliggende grond is gemeenschappelijk bezit van alle eigenaren van de appartementen en het periodiek onderhoud van het omliggende groen wordt uitbesteed. Het grote grasveld zorgt voor een mooie bufferzone tussen de appartementen en de openbare weg!

Bijzonderheden

Dit is het grootste appartement dat op dit moment in Hulst te koop staat. U kunt hier genieten van rust en ruimte en een geweldig uitzicht, terwijl de tuin voor u wordt bijgehouden. In de kelder zijn 2 bijbehorende parkeerplaatsen en 2 eigen bergingen. Deze zijn voorzien van elektriciteit. De Vereniging van Eigenaren is actief en de financiele situatie van deze vereniging is prima in orde. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een bezichtiging! 

Locatie van Liduinapark 16

Afbeeldingen