Omschrijving

Goed onderhouden, halfvrijstaande woning met ruime garage met een ruim perceel grond op een gewilde locatie in de Dullaertwijk. Nette badkamer, apart toilet en 4 slaapkamers op de verdiepingen.

Begane grond

Entreehal met toilet en meterkast, woonkamer met fraaie laminaatvloer. Het raam aan de achterkant is voorzien van een zonwering/screen. Aan de achterzijde van de woning is de dichte keuken met inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, combimagnetron, wasemkap, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken kunt u naar de tuin en naar de ruime garage.

Eerste verdieping

Op de verdieping is een ruime overloop, 3 nette slaapkamers en een de complete badkamer met luxe stoomdouche-cabine (met audiosysteem en verlichting)  en een dubbel wastafelmeubel. Op de overloop is een apart toilet. Met de vaste trap komt u op de zolderverdieping.  

Tweede verdieping

Op de zolder is de overloop met een aparte kamer voor wasmachine, droger en cv-ketel (Remeha Calenta HR 2013). Hier is ook een wastafelmeubel geplaatst. Verder is op de zolder een ruime slaapkamer met groot raam. In de knieschotten zijn kasten gemaakt.  

Tuin

De zonnige, grote tuin ligt heerlijk op het zuidwesten. Rond de woning zijn terrassen aangelegd en de tuin geeft veel privacy.   

Bijzonderheden

Er zijn zonwerende screens geplaatst aan de buitenzijde bij de slaapkamers en aan de achterkant van de woonkamer. De woning is prima onderhouden. De garage is gebouwd in een driehoek en heeft daardoor veel ruimte. De elektrisch bedienbare sectionaalpoort bij de garage is net nieuw geplaatst. De garage is bereikbaar via het pleintje aan de achterzijde. Bel ons voor een bezichtiging!

Locatie van Meeuwstraat 3

Afbeeldingen