Omschrijving

Nette, instapklare woning met 4 slaapkamers en badkamer met douche, toilet en wastafel. Achter in de tuin staat een berging en er is een bijbehorende garage op 50 meter van de woning.

Begane grond

U komt de woning binnen in de hal met meterkast en toilet. De L-vorm woonkamer is voorzien van een nette parketvloer. Aan de zijkant zijn de trap naar de verdieping en een trapkast. De halfopen keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals  een koelkast, 5-pits gaskookplaat, oven en wasemkap. Aan de achterkant van de woning is over de hele breedte een elektrisch bedienbaar zonnescherm geplaatst.

Eerste verdieping

Op de verdieping is de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer met een net wastafelmeubel, douche en toilet. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping

De zolder is bereikbaar middels een vaste trap en hier is de vierde slaapkamer met Velux dakraam en genoeg bergruimte. Ook staan op de overloop de wasmachine en droger. Hier is tevens de CV-ketel geplaatst (AWB HR 2006).

Tuin

De nette achtertuin met terras ligt heerlijk op het Zuiden. Aan de achterzijde van de tuin is een berging en een overkapping. Via de poort aan de achterkant kunt u naar de garage. Deze is voorzien van elektriciteit en een metalen kantelpoort. (7 x 3m)

Bijzonderheden

De woning is volledig voorzien van betonvloeren. Dit is een instapklare woning met eigen garage op een goede, rustige locatie. Bel ons voor een afspraak!

Locatie van Poorterslaan 169

Afbeeldingen