Omschrijving

Leuke vrijstaande woning met ruime garage. Woonkamer in L-vorm en woonkeuken. Boven zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Rondom rolluiken, verwarming met gaskachels, nieuwe geiser. Garage 28m2 oppervlak met zolder.  

Begane grond

Entreehal met de meterkast en rechts de trap naar de verdieping en de kelder. Links is de keuken en een halletje met het toilet en een ruimte voor wasmachine en droger. Hier is ook de geiser geplaatst. Aan deze kant is een zijdeur naar buiten. Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich de L-vormige woonkamer. Zowel in de keuken als in de woonkamer zijn gaskachels voorzien.
Achter de woning is een veranda met serredak geplaatst,

Eerste verdieping

Vanaf de overloop heeft u toegang tot 3 kamers. Vanuit 1 slaapkamer komt u in de badkamer, welke  is voorzien van een douchecabine, tweede toilet en wastafel. Boven zijn er verscheidene inbouwkasten.

Tuin

De achtertuin is 17 meter diep en 8 meter breed. Via de zijkant van de woning is een achterom.      

Bijzonderheden

Dit is een leuke woning met een ruime garage en een mooi perceel eigen grond. Ideaal voor starters. De houten kozijnen zijn beneden voorzien van dubbel glas. Rondom zijn rolluiken geplaatst. Verwarming middels gaskachels in woonkamer, keuken en in de badkamer. De garage is voorzien van een zolder en is 5,5m x 5,1m groot. Oplevering in overleg. Bel ons!

Locatie van 't Hoeksken 6

Afbeeldingen