Omschrijving

Leuke, vrijstaande woning met garage en grote tuin op een gewilde locatie. Boven zijn 4 slaapkamers. Badkamer met douche en wastafel op de begane grond.

Begane grond

U komt binnen in de lichte hal met rechts de trap naar de verdieping. Achter de hal is de keuken met inbouwapparatuur, zoals een 4-pits elektrische kookplaat (2015), nieuwe oven en koelkast. In de keuken is een voorraad-/kelderkast aanwezig. Links is de doorzonwoonkamer. Achter de keuken is de bijkeuken met vernieuwd toilet en badkamer (douche en wastafel) en de aansluitingen voor wasmachine en droger. Ook de cv-ketel is hier geplaatst (Nefit Ecomline HR 2001).
Achter de bijkeuken is een buitenberging (11m2).

Eerste verdieping

Boven is een overloop en er zijn totaal 4 slaapkamers met inbouwkasten. Op de grootste 2 slaapkamers zijn ook wastafels geplaatst (warm en koud water).

Tweede verdieping

De zolder is bereikbaar met een vlizotrap en hier is veel bergruimte.

Tuin

De grote achtertuin is 15 meter breed en 20 meter diep. Linksachter de woning staat een vrijstaande garage (3 x 7m) met metalen kantelpoort.
Aan beide kanten van de woning is een achterom.

Bijzonderheden

Het dak van de aanbouw is voorzien van een nieuwe EPDM-dakbedekking. Op de begane grond zijn de goed onderhouden, houten kozijnen voorzien van dubbel glas. Een nette woning met uitstraling op een prima locatie en op een groot perceel eigen grond. 
Bel ons voor meer informatie of een bezichtiging!

Locatie van Willem Alexanderstraat 10

Afbeeldingen