Omschrijving

Goed onderhouden, karakteristiek vrijstaand huis met aparte garage. Woonkamer en suite met schuifdeuren. Achterom naar de diepe tuin. Er zijn totaal 4 slaapkamers op de verdieping.

Begane grond

Aan de voorzijde zijn 2 deuren om de woning te betreden, de voordeur en een zijdeur aan de rechterkant. Via de voordeur komt u in de hal met meterkast en toegang tot de kelder. In de hal zijn verder een garderoberuimte, vernieuwd (hang)toilet met fonteintje en de trap naar de verdieping.
Links is de woonkamer en-suite met dubbele schuifdeur. Rechts aan de achterkant is de ruime keuken met eenvoudig keukenblok. Aan de achterzijde is een tuinkamer aangebouwd (aluminium kozijnen met dubbel glas). De aanbouw aan de rechterzijde heeft een deur aan de voorkant met hierachter een kantoorruimte en een berging met trap naar een zoldertje. Hier zijn kunststof kozijnen met dubbel glas geplaatst. In de berging hangt de CV-ketel (Nefit Excellent HR 2004).

Eerste verdieping

Via de fraaie bordes-trap komt u op de overloop met toegang tot de badkamer met wastafel, douche en toilet. Aan de voorkant is een slaapkamer met een inloopkamer en er zijn 2 slaapkamers aan de achterzijde met eigen wastafel. De rechter slaapkamer heeft een doorgang via enkele traptreden naar de aanbouw. Hier is nog een extra kamer met inbouwkasten. Er is een vlizotrap naar de bergzolder.

Tweede verdieping

Ruime bergzolder. Aan de achterzijde is een kunststof kozijn met dubbel glas geplaatst.

Tuin

De tuin is 60 meter diep, 9 meter breed en zonnig gelegen op het Westen. Achter in de tuin staat een houten berging. Langs de zijkant kun u via een poort naar de voorzijde van de straat.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd onder architectuur. Rondom de woning zijn bij alle ramen (deels elektrisch bedienbare) rolluiken geplaatst.
Er hoort een garage bij, die te bereiken is via de Glacisweg (nummer 33). Bel ons voor een bezichtiging!

Locatie van Zoutestraat 35

Afbeeldingen