Verkoopstyling

De concurrentie op de huizenmarkt is groot. Woningen staan vaak langer te koop en het aanbod van woningen is ruim. U wilt uw woning snel en tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen; elke maand dat uw huis langer te koop staat, kost tenslotte geld. In het grote huizenaanbod moet uw huis eruit springen en potentiële kopers uitnodigen tot een bezichtiging. Met verkoopstyling bereikt u dat effect!

BENmakelaar werkt daarom samen met Karin Adriaanse van karINterieur.

Bij een waardebepaling wordt uw woning bekeken en we geven u een goed idee van de te verwachten verkoopprijs en de advies-vraagprijs. 

Als u met ons in zee gaat en ons de opdracht tot verkoop gunt, kan karINterieur worden ingeschakeld. Zij bekijkt met u samen uw woning en geeft dan tips om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren en aantrekkelijk te maken voor een breed publiek.

Als professioneel verkoopstyliste heeft Karin Adriaanse een objectieve blik en ze ziet direct wat de positieve en karakteristieke eigenschappen van een woning zijn. Door het toepassen, toevoegen of juist wegnemen van kleur, accessoires en meubels worden deze eigenschappen benadrukt. Kleine ingrepen leiden tot een woning die ruimte en frisheid uitstraalt; een neutrale, prettige omgeving waarin potentiële kopers zichzelf kunnen zien wonen.

Een greep uit ons aanbod