Omschrijving

BEN VERKOCHT!
Vrijstaande woning met aangebouwde carport en ruime houten berging op ruim perceel grond in het buitengebied. Gebruiksoppervlak berging 47m2.

Begane grond

U komt binnen via de keuken aan de zijkant van de woning. Aan de rechterzijde is de woonkamer met houtkachel. Hier is ook de trap naar de verdieping met een opkamer (hoogte 1,71m) en een kleine ruimte die te gebruiken is al kantoortje of speelruimte voor kinderen (was kelder, hoogte 1,66m). De keuken is voorzien van een gasfornuis met wasemkap en verder losse apparatuur. Achter de keuken is een halletje met inbouwkast (CV-ketel Remeha HR 2005) en een buitendeur. Hiernaast is de badkamer met toilet, douchecabine en wastafelmeubel. 
Aan de achterzijde van de woning zijn nog 2 slaapkamers met eigen wastafel.  

Eerste verdieping

Op de verdieping is een ruime overloop met vaste kasten en aan de achterzijde is een slaapkamer.

Tuin

Het perceel is 65 meter breed en 35 meter diep en gelegen op het Zuiden. Er is een vrijstaande houten berging (47m2), een kleinere houten berging achter de woning (7m2) en een prieel aanwezig.

Bijzonderheden

Leuke woning met ruimer houten berging op groot perceel grond. Het bos aan de achterzijde en de afstand tot de buren geeft veel privacy.

Rondom zijn kunststof kozijnen met HR++ glas geplaatst, het dak is nageïsoleerd en de muren zijn voorzien van isolatie (14cm) aan de binnenzijde.

Afbeeldingen