Omschrijving

Eenvoudige, goed onderhouden 2/1 kapwoning met voor- en achtertuin en ruime garage. Boven zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Vlizotrap naar zolder.

Info algemeen
Deze woning is eigendom van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.
Derhalve is de procedure wat anders dan anders én Woongoed wil vooral starters een kans geven. Een “Woongoed Woning” wordt verkocht tegen een verantwoorde prijs, bij voorkeur aan personen die een regionale binding hebben.

Wat zijn de eisen?
1. Je koopt de woning voor eigen gebruik.
2. Je gaat er permanent wonen voor een periode van minimaal 5 jaar.
De woning zal dus niet aan je verkocht worden als je het voornemen hebt deze te gaan verhuren, deze als 2e verblijf te gebruiken, of het voornemen hebt de aankoop te doen voor een korte periode.
 

Begane grond

Entree aan de voorzijde met meterkast (4 groepen), toilet, trap naar de verdieping en trapkast. Woonkamer (18.5m2), keuken (7,8m2) met eenvoudig keukenblok en aansluitingen voor een kooktoestel en/of vaatwasser. Achter de keuken is een halletje met deur naar de tuin en de berging (7,7m2).

Eerste verdieping

Hier is een overloop met 3 slaapkamers (7.8, 8.2 en 10.3 m2). De 2 kleinere slaapkamers hebben inbouwkasten. Badkamer met inloopdouche en wastafel.

Tweede verdieping

De bergzolder is bereikbaar met een losse trap en het dak is voorzien van isolatie.

 

Tuin

Er is een ruime garage (40m2) met verlichting. Naast en achter de garage is tuin. De achterzijde ligt op het zuiden.


 

Bijzonderheden

Er is geen verwarming voorzien op dit moment, dit moet worden aangelegd. Eventueel kunt u dus kiezen voor verwarming middels airconditioning of elektrische verwarming. Voorzien van goed onderhouden houten met rondom dubbel glas.

Ook is er nu geen warmwater-voorziening. Hier zou u kunnen kiezen voor een elektrische (koop of huur-) boiler en een close-in boiler of quooker in de keuken.  
Voorzien van dakisolatie.
 

Afbeeldingen