Omschrijving

Leuke, karakteristieke woning aan rustig, groen pleintje. Aangebouwde keuken, bijkeuken en toilet. Doorzonwoonkamer 2 slaapkamers, inloopkast en badkamer op de verdieping.

Begane grond

Entree met meterkast (2011 vernieuwd: 7 groepen, 2 x aardlekschakelaar), trapkast en trap naar de verdieping. Lichte doorzonwoonkamer in L-vorm met zicht op de achtertuin.

Aangebouwde keuken met inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, wasemkap, oven, koelkast en vaatwasser. Achter de keuken is de bijkeuken met keukenblok, waarin een extra koelkast zit. Ook is hier de wasmachine- en droger aansluiting en kast met cv-ketel (Remeha HR 2011) Achter de bijkeuken is het toilet. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Op de verdieping vindt u de overloop met 2 slaapkamers en een inloopkast. Ook is hier de nette badkamer, met dubbele wastafel, ligbad en toilet. Hier is ook een deur naar het platdak van de aanbouw.

Rondom zijn er voornamelijk kunststof kozijnen met dubbel glas, enkele houten kozijnen (achterzijde woonkamer en keuken). Bij deze houten kozijnen zijn rolluiken geplaatst. Via de overloop is een luik met vlizotrap naar de zolderverdieping.

Tweede verdieping

Ruime bergzolder, bereikbaar met vlizotrap.

Tuin

Aan de achterzijde is een betegelde tuin met enkele perkjes en achter de aanbouw 2 aangebouwde bergingen (6m2).
De achtertuin is 11,5 meter diep en 3,6meter breed. Ligging op het Zuidoosten.
De voortuin is grotendeels betegeld.

Bijzonderheden

Dit is een leuke, goed gelegen starterswoning met gezellige achtertuin. 
De buitenmuren op de begane grond zijn geïsoleerd, grotendeels dubbele beglazing.
Oplevering in overleg.

Afbeeldingen