Omschrijving

Op een rustige, gewilde locatie in de Dullaertwijk, staat deze goed onderhouden, ruime woning met garage, berging en fraaie tuin. Boven zijn 4 slaapkamers en de badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. Vlizotrap naar de zolder.

Begane grond

Ruime hal met toilet, garderobe met meterkast en trap naar de verdieping. Woonkamer (43m2) met aanbouw met parketvloer. Er liggen travertin-tegels in de aanbouw. In de aanbouw is een houtkachel aanwezig en aan de achterzijde is een schuifpui naar de tuin. Woonkeuken met wasemkap en losse apparatuur, deur naar de tuin.

Eerste verdieping

De overloop geeft toegang tot 4 nette slaapkamers (8.3, 10, 12.7 en 15m2) en de badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Vanaf de overloop is er een vlizotrap naar de bergzolder.    

Tweede verdieping

De deels beloopbare bergzolder (9m2) is bereikbaar met een vlizotrap. Goede stahoogte.

Tuin

De zonnige tuin is fraai aangelegd en er zijn enkele terrassen. Naast de woning kan voor de garage nog een carport worden gerealiseerd.

De garage (6,44 x 3.15m) is voorzien van een elektrische sectionaalpoort. Hier is ook de cv-ketel geplaatst (Remeha HR 2014) en er is een aansluiting en afvoer voor de wasmachine.
De tuin is aan de zijkant voorzien van een nieuwe schutting en poort.

Achter de garage is een berging (2.5x2.6m) en daarachter is een overkapping gemaakt. Deze zijn niet te zien op de plattegrond!
 

Bijzonderheden

De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met op de begane grond grotendeels dubbel glas. Goede locatie aan rustige straat. Oplevering in overleg.

Bel ons voor een afspraak!

Afbeeldingen