Omschrijving

Vrijstaande, te renoveren woning met aanbouw en groot perceel grond en de Graauwse kreek grenzend aan de achterzijde. Boven zijn 3 slaapkamers en een toilet. Aanbouw met extra slaapkamer en badkamer. In de tuin staan verscheidene schuurtjes en een mooie blokhut.

Begane grond

Hal met meterkast en trap naar de verdieping. Aan de voorzijde is de woonkamer met erker (kunststof kozijn met HR++ glas). Hier is een gaskachel geplaatst.

Vanuit de hal komt u in de ruime woonkeuken (met inbouwapparatuur (5-pits gaskookplaat met afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. In de keuken is ook de toegang tot de droge kelder. Achter de keuken is een halletje met ruimte en aansluiting voor de wasmachine en droger. Hier is ook een nieuwe geiser voor heet water. Vanuit het halletje komt u in de badkamer (17m2) met douche, 2 wastafels, ligbad en toilet en een ruime slaapkamer (18,5m2) aan de achterzijde  

Er is een deur naar de tuin vanuit het halletje/de bijkeuken en dubbele tuindeuren vanuit de slaapkamer.

Eerste verdieping

Op de verdieping is de overloop en hier zijn 3 slaapkamers. Vooral de overloop is af te werken. Hier is ook een apart toilet.

Tweede verdieping

Er is een vaste trap naar de zolder, waar nog een kamer is. Deze is af te werken en te isoleren.

Tuin

De diepe tuin begint smal (7,5m) en wordt na 25 meter 20meter breed. De totale diepte tot de kreek is vanaf de woning maar liefst 115meter.

Er zijn 5 houten bergingen en een fraaie blokhut (met elektriciteit).
De ligging aan de kreek aan de achterzijde is heerlijk rustgevend.

Bijzonderheden

Dit is vooral vanwege het grote perceel en de ligging aan de Graauwse Kreek (Hier kan worden gevaren) een leuk object. De woning vertoont een aantal scheuren die te herstellen zijn. Aan de voorzijde zijn kunststof kozijnen geplaatst met HR++ glas. De rest van de woning heeft houten, deels te herstellen of vernieuwen kozijnen met deels nog enkel glas.

De gas-aansluiting is verwijderd, dus verwarming via de gaskachels vindt plaats middels kleine propaangas-flessen. Gasaansluiting kan natuurlijk opnieuw worden aangevraagd.
De meterkast is vernieuwd (2021, 9 groepen en 2x aardlek)

Oplevering is in overleg, neem contact met ons op voor een bezichtiging!

Afbeeldingen