Omschrijving

Ruime, vrijstaande woning met ernaast een grote loods (160m2) met mogelijkheden. Ook is er een grote ruimte (vroeger fietsenwinkel) die op verschillende manieren kan worden gebruikt. Boven zijn 4 slaapkamers.

Begane grond

Centrale hal van voor naar achter met links een grote ruimte (vroeger fietsenwinkel), deur naar de kelder en de trap naar de verdieping. Rechts de woonkamer met hierachter de keuken en een halletje met deur naar de tuin, toilet en badkamer met douche en wastafel. Achter de badkamer is een berging met de cv-ketel (Nefit Ecomline HR) en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Vanuit de keuken kunt u naar de grote loods (160m2) met goede werkhoogte (4,11m). In de loods is krachtstroom aanwezig en verder is er een apart magazijn en een toegangsdeur aan de zijkant (naar de tuin). Achter in de tuin is nog een extra berging met vaste trap naar een bergzolder.

Eerste verdieping

Boven is de ruime overloop en er zijn 4 nette slaapkamers met ruime inbouwkasten. Totaal oppervlak boven is 75m2.

Tuin

Achter de woning is een terras en enkele fruitbomen. De zonnige tuin op het Zuiden, is netjes aangelegd en geeft veel privacy.Achter in de tuin is rechts nog een ruime berging met zolder.


 

Bijzonderheden

Ruime woning met mogelijkheden, tevens grote loods (20m x 8m) in het centrum van het dorp. Bel ons!

Locatie van Dreef 1

Afbeeldingen