Omschrijving

Nette vrijstaande woning (330m3) met 3 slaapkamers. Nette woonkeuken. Badkamer met wastafel, douchecabine, ligbad. Aangebouwde garage en berging (350m3). Breed perceel met aan achterzijde fraai vrij uitzicht over de polder.

Begane grond

Hal, meterkast, trap naar verdieping. Rechts de woonkamer met houtkachel een aanbouw aan achterzijde met tuindeuren. Links de woonkeuken met 5-pits gaskookplaat, magnetron, wasemkap, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is de toegang tot de kelder.

Naast de keuken is de bijkeuken met toilet, de badkamer met wastafel, ligbad en douchecabine. In de bijkeuken is verder de cv-ketel (Nefit HR 2010) geplaatst en er zijn aansluitingen voor wasmachine en droger.

Eerste verdieping

Boven is een ruime overloop met inbouwkasten. Links is een ruime slaapkamer met aan de achterzijde een rolhor. Rechts zijn nog 2 slaapkamers.

Tuin

Naast de woning is een stenen garage (22m2) en berging (20m2). In de tuin staat een houten tuinhuis, er is een vrije achterom. Het is een breed perceel (32,5m) met een diepte van 25 meter.

De tuin ligt op het westen en heeft aan de achterzijde fraai uitzicht over de polder!

Bijzonderheden

Het plafond van de eerste verdieping is geïsoleerd via de zolder (glaswol), het platdak van de aanbouw (bijkeuken en slaapkamer) is geïsoleerd via de buitenzijde (PUR). De muren aan de achterzijde zijn geïsoleerd. Er is vloerisolatie aanwezig in keuken en bijkeuken. Rondom houten kozijnen met dubbel glas.

Afbeeldingen