Omschrijving

Ruime, vrijstaande woning met garage op een rustige locatie. Ruime woonkamer en badkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping.

Begane grond

Ruime entreehal met meterkast en trap naar de verdieping, ruime, lichte woonkamer, voorzien van houthaard. Keuken met koel keldertje, halletje met toilet en buitendeur. In de woonkamer zijn aan voorzijde en zijkant kunststof kozijnen, voorzien van HR glas. Houten kozijn aan achterzijde met dubbel glas.De kozijnen aan de voor- en achterzijde zijn ook voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.

Eerste verdieping

Op de verdieping is een overloop met totaal 3 nette slaapkamers (9.2, 9.8 en 10.4m2), allen met bergkasten. De ruime badkamer (9m2) is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Aan de voorzijde zijn kunststof kozijnen voorzien met HR-glas. Ook zijn bij de slaapkamers en badkamer rolluiken voorzien (handmatig). De slaapkamers aan de achterzijde zijn nog voorzien van houten kozijnen.
Met een vlizotrap vanaf de overloop komt u op de ruime bergzolder.  

Tweede verdieping

Op de zolder is veel bergruimte.

Tuin

De tuin ligt heerlijk op het Zuiden en aan de achterzijde is een bos met vijver (Gemeentegrond). Er kan eventueel een stuk grond worden bijgekocht. Er is een stenen garage aan de zijkant (6.0 x 2.9m) met een berging erachter (3.9 x 2.9m). Hier is ook de cv-ketel geplaatst (Remeha HR).

Bijzonderheden

Ruime woning met mogelijkheden. Vrij uitzicht op bos aan achterzijde. Ruime, complete  badkamer. Oplevering kan snel.
Bel ons voor meer informatie of een bezichtiging!

Locatie van Hengstdijkse Kerkstraat 32

Afbeeldingen