Omschrijving

Vrijstaande, gerenoveerde woning met dubbele garage en totaal 6 paardenboxen en bergingen voor hout, stro en hooi. Ruime woonkamer en aanbouw met keuken, bijkeuken, badkamer en slaapkamer. Boven is een grote ruimte, die eventueel nog kan worden verdeeld in meerdere slaapkamers. Rolluiken op begane grond. Dubbele garage (35m2).  

Begane grond

U komt binnen in de woonkamer via de voordeur (kunststof). Ruime woonkamer ( 37,5m2) met houtkachel, deur met trap naar verdieping en deur naar de kelder, keuken aan de achterzijde met inbouwapparatuur, zoals 4-pits gaskookplaat, wasemkap, oven, vaatwasser, koelkast (2015). Bijkeuken met cv ketel (Intergas HR 2013), buitendeur  en toegang tot het toilet en de badkamer met wastafel en douche. Achter de badkamer is een ruime slaapkamer met tuindeuren.

Eerste verdieping

Op de verdieping is een grote ruimte (30m2) met dakramen en vensters aan beide zijden, die eventueel kan worden verdeeld in meerdere slaapkamers.

Tuin

Het perceel is 110 meter diep en 60 meter breed. Er zijn 3 stallen met ieder 2 paardenboxen, voorzien van elektriciteit en water, een berging voor hout, een open berging voor stro en hooi, een wasplaats voor 2 paarden, een rijbak/paddock, voorzien van een laag plaatzand (20 x 35 meter) met nieuwe houten afrastering.   

Bijzonderheden

Nette woning met een ruime garage en de mogelijkheid om paarden te houden op een mooi perceel eigen grond. Het dak is geheel vernieuwd en voorzien van een isolerend, kunststof “rieten” dak (2015), rondom dubbel glas met rolluiken op de begane grond. Boven kunststof kozijnen. Er zijn verder op de aanbouw aan de achterzijde 10 zonnepanelen geplaatst in 2015. Hiermee wordt nagenoeg uw gehele stroomgebruik opgewekt.

Oplevering in overleg. Bel ons!

Locatie van Hoefkensdijk 2

Afbeeldingen