Omschrijving

Halfvrijstaande woning met ruime L-vorm woonkamer, woonkeuken, 3 slaapkamers, aangebouwde tuinkamer en berging. Ruim perceel grond, vrij uitzicht achterzijde. Rolluiken aan voorzijde.

Begane grond

Hal, meterkast, L-vorm woonkamer aan de voorzijde met rolluiken, kelder, (woon-) keuken in hoek-opstelling met inbouwapparatuur, zoals 4-pits gaskookplaat met wasemkap, oven en koelkast. naar de tuin. Toilet en trap naar de verdieping. Aan de achterzijde is een tuinkamer, voorzien van verwarming en aansluitingen voor wasmachine en droger. Deur naar de berging, waar ook de cv-ketel is geplaatst (Nefit HR 2015).

Eerste verdieping

Boven zijn totaal 3 slaapkamers, inbouwkasten  en de badkamer met douche en wastafel. Naast de ruimste slaapkamer aan de voorzijde is een deur naar het platdak. De voorste 2 slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Tuin

Er is een achterom naast de woning met een deur naar de tuinkamer. Achter de woning is een groot terras. Via een trap kunt u naar de grote moestuin onder aan de dijk.

Bijzonderheden

Rondom kunststof kozijnen met dubbel glas, de woning is voorzien van dakisolatie, vloerisolatie en aan de voorzijde ook muurisolatie.  De woning is vanaf 1965 verbeterd en verbouwd, in 1972 is de tuinkamer aangebouwd. Aan de voorzijde zijn rolluiken geplaatst. Bel ons!

Afbeeldingen