Omschrijving

OPLEVERING IN Januari 2020, Week 3
Nieuwe, onder architectuur gebouwde, gasloze woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond en mogelijkheid voor extra slaapkamers op verdieping.

Inclusief keuken met inbouwapparatuur, geïsoleerde garage, topklasse kunststof kozijnen en perfecte isolatie. Inclusief keuken, 7 zonnepanelen en warmtepomp. Gunstige gelegen tuin op het Westen. Rondom bestrating, terras aan de achterzijde en een oprit voor de garage.

Begane grond

Entreehal met meterkast, garderobe, trap-/bergkast, toilet met fonteintje en de slaapkamer (12.8m2) met eigen badkamer, voorzien van inloopdouche en wastafel.

U komt vanuit de hal in de woonkamer (39.5m2) met open keuken met inbouwapparatuur, zoals inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en heteluchtoven. Aan de achterzijde van de woonkamer zijn 2 dubbele tuindeuren. In de aangebouwde, geïsoleerde garage (3,0 x 7,3m) zijn aansluitingen voor wasmachine en droger. Het sanitair van toilet en badkamer wordt afgewerkt opgeleverd met witte wandtegels (20x25cm, liggend) en houtkleurig keramische parkettegels.

Eerste verdieping

Hier kunt u een slaapkamer en eventueel een badkamer maken. Hier is ook de elektrische warmtepomp geplaatst met warmwateropwekking. Ook wordt de mechanische ventilatie-box hier geplaatst.

Tuin

De tuin ligt heerlijk op het westen en dient te worden aangelegd. De achtertuin is 12 meter diep en 10 meter breed en er is een achterom langs de zijkant van de woningen.
De koopsom is inclusief bestrating rondom de woning, met een terras aan de achterzijde en een oprit voor de garage.

Bijzonderheden

De woning wordt voorzien van witte (RAL9010) kunststof kozijnen met HR++ glas en de voordeur in fraai antraciet (RAL7016). De woning is voorzien van 7 zonnepanelen op het dak. Oplevering van de woning zal eind 2019 plaatsvinden.

Zoekt u een energiezuinige, toekomstgerichte woning met alle gebruiksgemak en het gehele woonprogramma op de begane grond, met mogelijkheid voor extra slaapkamers en badkamer op de verdieping?

Bekijk dan zeker deze woning. Bel ons voor meer informatie!

Locatie van Hulsterweg 20 A

Afbeeldingen