Omschrijving

Nette tussenwoning met voor- en achtertuin en berging. Vernieuwd keukenblok. Boven zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Vlizotrap naar zolder. Met 6 zonnepanelen.

Info algemeen

Deze woning is eigendom van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.
Derhalve is de procedure wat anders dan anders én Woongoed wil vooral starters een kans geven. Een “Woongoed Woning” wordt verkocht tegen een verantwoorde prijs, bij voorkeur aan personen die een regionale binding hebben.

Wat zijn de eisen?
1. Je koopt de woning voor eigen gebruik.
2. Je gaat er permanent wonen voor een periode van minimaal 5 jaar.
De woning zal dus niet aan je verkocht worden als je het voornemen hebt deze te gaan verhuren, deze als 2e verblijf te gebruiken, of het voornemen hebt de aankoop te doen voor een korte periode.

Begane grond

U komt binnen via de hal met toilet en fonteintje, trap naar de verdieping en trapkast met hierin ook de meterkast (5 groepen). Keuken (8 m2) met Bruynzeel keukenblok en aansluitingen voor een kooktoestel en/of vaatwasser.
Lichte doorzon-woonkamer (20m2).

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers (8.2, 8.5 en 11m2) en de badkamer met inloopdouche en wastafel. Op de overloop is het luik met vlizo-trap naar de zolder.

Tweede verdieping

De bergzolder is voorzien van dakisolatie. Hier is ook de cv-ketel geplaatst (Intergas HR 2011) en de omvormer voor de 6 zonnepanelen.

 

Tuin

De achtertuin is via een achterom in de berging bereikbaar. De stenen berging is 13m2 groot. Tuin op het zuidwesten.

Bijzonderheden

Voorzien van hardhouten kozijnen met rondom dubbel glas.
Verwarming en warm water middels een HR combiketel op zolder (Intergas 2011). De meterkast is vernieuwd en voorzien van 2 aardlekschakelaars, 4 groepen en nog een extra groep voor de 6 zonnepanelen.
Begane grond- en verdiepingsvloer van beton.
Voorzien van dak- en spouwmuur-isolatie.
Extra energiezuinig door 6 zonnepanelen.
Energielabel B.

Bel of e-mail ons om een afspraak te maken!

Afbeeldingen