Omschrijving

Woning is klaar voor bewoning!
Nieuwe, onder architectuur gebouwde, levensloopbestendige woning met fraaie eigen tuin met gunstige bezonning.
De prijs is nu met een complete keuken met inbouwapparatuur en bestrating rond de woning en een oprit voor de garage.

Het gemak van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Boven mogelijkheid voor extra slaapkamers. Prima locatie in de mooie nieuwbouwwijk De Singel in Kloosterzande. Voorzien van keuken met inbouwapparatuur, topklasse kunststof kozijnen, perfecte isolatie en 7 zonnepanelen voor zeer lage energiekosten. 

Begane grond

Entreehal met toilet en meterkast en garderobe, de trapkast en trap naar de verdieping, slaapkamer (12.8m2) met badkamer (inloopdouche, wastafel), toilet met fonteintje, woonkamer (40m2) met open keuken. De keuken is inclusief en voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskooktoestel, oven, wasemkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en verlichting onder de kastjes. Het sanitair van toilet en badkamer wordt afgewerkt opgeleverd met witte wandtegels en keramische vloertegels met hout-look.
Vanuit de woonkamer zijn er openslaande tuindeuren naar de achtertuin.
In de volledig geïsoleerde garage (3,04m x 7,26m) met sectionaalpoort, zijn aansluitingen voor wasmachine en droger.
De koopsom is inclusief bestrating rond de woning, terras achter de woning en een oprit voor de garage.

Eerste verdieping

Op de verdieping is de cv-ketel en de mechanise ventilatie-unit geplaatst. Het is een mooie ruimte om een extra slaapkamer te maken.

Tuin

Aan te leggen tuin, achtertuin is ongeveer 10m x 10m groot. Er is een achterom naast de garage. De tuin ligt heerlijk op het Westen.

De koopsom is inclusief bestrating rond de woning, zoals een terras aan de achterzijde, een looppad langs de garage en een oprit.

Bijzonderheden

De woning wordt voorzien van witte kunststof kozijnen met HR++ glas en de voordeur in fraai antraciet. Ook inclusiet 7 zonnepanelen. Oplevering kan direct.

Zoekt u een woning met alle gebruiksgemak en het gehele woonprogramma op de begane grond, met een eigen garage, tuin en alle privacy?

Bekijk dan zeker deze woning. Bel ons voor meer informatie!

Locatie van Jacob van Heemskerckstraat 12

Afbeeldingen