Omschrijving

Ruime vrijstaande woning, woonkamer met houthaard, halfopen keuken, bijkeuken. Op de verdieping 3 ruime  slaapkamers en badkamer, op zolder nog 2 kamers mogelijk.  Te moderniseren. Bel ons!

Begane grond

Ruime hal met toilet, meterkast en trap naar de verdieping, links de woonkamer met open haard en aan de achterkant een schuifpui naar de tuin. Rechtsachter is de halfopen keuken met bar. Achter de woning is een aanbouw met een halletje (met deur naar de tuin) en de bijkeuken met vernieuwde lichtkoepel. Hier is een extra aanrecht met wasbak en ook zijn hier aansluitingen voor wasmachine en droger.

Eerste verdieping

Op de verdieping is de overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en de complete badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Vanaf de overloop is er een vaste trap naar de zolder.

Tweede verdieping

De ruime zolder is bereikbaar met een vaste trap vanaf de overloop. Hier zijn nog enkele slaapkamers te maken en anders is hier veel bergruimte. De CV-ketel is hier geplaatst (Nefit Ecomline HR 2001)

Tuin

De tuin ligt rond de woning en is dieper dan op het eerste gezicht lijkt. De tuin is 22 meter diep en 15 meter breed. De garage is 26,5m2 groot. Tussen garage en woning is een houten poort naar de oprit.    

Bijzonderheden

De woning is degelijk gebouwd (aannemer Verstraeten uit Clinge) met goede bouwmaterialen. Er zijn verbeterpunten. Oplevering kan snel.
Bel ons voor meer informatie of een bezichtiging!

Locatie van Kennedylaan 24

Afbeeldingen