Omschrijving

Nette, grotendeels gerenoveerde halfvrijstaande hoekwoning met voor- en achtertuin en berging. Eenvoudig keukenblok. Boven zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Vlizotrap naar zolder. Met 6 nieuwe zonnepanelen.

Info algemeen

Deze woning is eigendom van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.
Derhalve is de procedure wat anders dan anders én Woongoed wil vooral starters een kans geven. Een “Woongoed Woning” wordt verkocht tegen een verantwoorde prijs, bij voorkeur aan personen die een regionale binding hebben.


Wat zijn de eisen?
1. Je koopt de woning voor eigen gebruik.
2. Je gaat er permanent wonen voor een periode van minimaal 5 jaar.
De woning zal dus niet aan je verkocht worden als je het voornemen hebt deze te gaan verhuren, deze als 2e verblijf te gebruiken, of het voornemen hebt de aankoop te doen voor een korte periode.
3. Je bent starter op de woningmarkt, richtleeftijd tot 35 jaar

Begane grond

U komt binnen via de hal met meterkast (6 groepen), toilet, trap naar de verdieping en trapkast. Keuken (8m2) met eenvoudig keukenblok en aansluitingen voor een kooktoestel en/of vaatwasser. Lichte doorzon-woonkamer (22m2).

Eerste verdieping

Hier is een overloop met vlizotrap naar de zolder en toegang tot 3 slaapkamers (7.7, 10.4 en 12.2 m2). De slaapkamer naast de badkamer heeft een eigen wastafel. Nieuw betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel.

Tweede verdieping

De bergzolder is voorzien van dakisolatie. Hier is ook de cv-ketel geplaatst (Intergas HR 2019) en de omvormer voor 6 nieuw geplaatste zonnepanelen.

Tuin

De achtertuin is via een achterom bereikbaar. De stenen berging met zadeldak is 9m2 groot. Tuin op het zuiden.

Bijzonderheden

Voorzien van kunststof kozijnen met rondom dubbel glas (1990).
Verwarming en warm water op de badkamer middels een HR combiketel op zolder (Intergas 2019). De meterkast is voorzien van 5 groepen + 1 extra groep voor de zonnepanelen en 1 aardlekschakelaar.
Voorzien van dakisolatie.
Extra energiezuinig door 6 zonnepanelen.
Energielabel D (dit was voor isolatie dak en plaatsen van 6 zonnepanelen)

Afbeeldingen