Omschrijving

Ruime, centraal gelegen en goed onderhouden stadswoning met garage en aparte bovenwoning langs de stadswallen in de binnenstad van Hulst. De zolderverdiepingen zijn bereikbaar met een vaste trap. Totaal zijn er 7 slaapkamers en 3 badkamers. Diepe tuin!

Begane grond

Hoofdwoning:

Deze woning is 400m3 groot en heeft een woonoppervlakte van 145m2.

Het perceel is totaal 438m2 groot.
U komt binnen in de hal met rechts de trap naar de verdieping en links de woonkamer met aangebouwde tuinkamer (36m2). De woonkeuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, oven, wasemkap en koelkast. Vanuit de keuken kunt u naar de kleine voorraadkelder onder de trap. Achter de keuken is een ruime berging/bijkeuken en daarnaast bevindt zich de garage over de gehele lengte van de woning. Vanuit berging en garage komt u in de tuin.

Nr. 4.
Het appartement/duplex met eigen voordeur heeft een inhoud van 265m3 en een woonoppervlakte van 91m2.
Op de begane grond is de aparte voordeur en een hal met ruimte onder de trap naar de verdieping.

Eerste verdieping

Boven is de overloop met 2 nette slaapkamers met inbouwkasten, een badkamer met douche en wastafel en een nieuwere badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

Nr. 4
Op de verdieping is een woonkamer, keuken, toilet, eetkamer en de trap naar de verdieping. Vanuit de eetkamer kunt u naar het terras/balkon (10m2).

Tweede verdieping

Op deze verdieping is een overloop met toegang tot 2 slaapkamers en een bergruimte/inloopkast.

Nr. 4
Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de overloop is ook de cv-ketel geplaatst.

Tuin

De grote stadstuin ligt aan de achterzijde tegen de stadswallen aan. De tuin is 22m diep en 12m breed.

Bijzonderheden

Deze woning is centraal gelegen in de binnenstad van Hulst. Nostalgisch wonen op een fraaie locatie. De woning is volledig voorzien van dubbel glas. De CV-ketel (Nefit Topline HR 2012) is geplaatst op de tweede verdieping.

Nr. 4
Dit appartement kan gebruikt worden op allerlei manieren. Als u hypotheek nodig heeft, zal de bank voor verhuur wel akkoord moeten geven. De cv-ketel (Remeha W23 HR) is geplaatst op de overloop van de tweede verdieping.

De woningen kunnen worden samengevoegd, zodat er 1 ruime woning ontstaat!

Locatie van Nieuweweg 4-6

Afbeeldingen