Omschrijving

Verkocht

Nette tussenwoning met voor- en achtertuin en berging. Vernieuwd keukenblok en met 6 zonnepanelen.

Info algemeen
Deze woning is eigendom van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.
Derhalve is de procedure wat anders dan anders én Woongoed wil vooral starters een kans geven. Een “Woongoed Woning” wordt verkocht tegen een verantwoorde prijs, bij voorkeur aan personen die een regionale binding hebben.

Wat zijn de eisen?
1. Je koopt de woning voor eigen gebruik.
2. Je gaat er permanent wonen voor een periode van minimaal 5 jaar.
De woning zal dus niet aan je verkocht worden als je het voornemen hebt deze te gaan verhuren, deze als 2e verblijf te gebruiken, of het voornemen hebt de aankoop te doen voor een korte periode.

Begane grond

U komt binnen via de hal met toilet en fonteintje, meterkast, trap naar de verdieping en trapkast. Keuken (8.6 m2) met nieuw Bruynzeel keukenblok en aansluitingen voor een wasmachine en vaatwasser. Lichte doorzon-woonkamer (25,5m2).

Eerste verdieping

Hier is een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer met inloopdouche en wastafel en een apart toilet. In de toiletruimte is een kast gemaakt voor de cv-ketel (Intergas HR 2017)

Tweede verdieping

De bergzolder kan worden bereikt via een luikje in de toiletruimte.

Tuin

De achtertuin is 15 meter lang, 7 meter breed en via een achterom bereikbaar. Er is een ruime stenen berging achterin de tuin. Aan de achterzijde bevinden zich geen woningen, dus veel privacy. Er is een gezamenlijke brandgang.

Bijzonderheden

Voorzien van hardhouten kozijnen met rondom dubbel glas.
Verwarming en warm water middels een HR combiketel (Intergas 2017). De meterkast is vernieuwd en voorzien van 2 aardlekschakelaars, 5 groepen en nog een extra groep voor de 6 zonnepanelen.
Begane grond- en verdiepingsvloer van beton.
Voorzien van dak- en spouwmuur-isolatie.
Extra energiezuinig door 6 zonnepanelen.
Energielabel C.

Afbeeldingen