Omschrijving

Goed onderhouden, halfvrijstaande woning met garage. Nette keuken en badkamer, 3 slaapkamers op de verdieping en 1 slaapkamer op de zolder met vaste trap. Zonnige tuin met houten berging.

Begane grond

Via de voordeur aan de zijkant van de woning komt u in de hal met toilet, meterkast en trapkast. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met aan de achterzijde de halfopen keuken met 4-pits gaskooktoestel, wasemkap en koelkast. Achter de keuken is een bijkeuken, met aansluitingen voor de wasmachine en droger, eventueel voor een vaatwasser en een koelkast/vriezer. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de garage en er is ook een buitendeur naar de tuin. De ruime garage is ongeveer 9 meter lang en 3 meter breed. In de kantelpoort is ook een loopdeur voorzien. Aan de achterzijde van de garage is nog een deur naar de tuin.
Vanuit de woonkamer is er een deur met de trap naar de verdieping.

Eerste verdieping

Op de verdieping is de overloop met toegang tot 3 slaapkamers (5.6, 9.8 en 11.8m2)  en de badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Via de vaste trap kom u op de zolder. 

Tweede verdieping

Op zolder is een ruime kamer en veel bergruimte. Ook is de cv-ketel hier geplaatst (Intergas HRE 2013).

Tuin

De achtertuin ligt heerlijk op het Westen en is netjes aangelegd met terrassen. Er is een houten tuinhuis geplaatst. De tuin is 15 meter diep en 8 meter breed.

Bijzonderheden

De woning is degelijk gebouwd met goede bouwmaterialen en hardhouten kozijnen. Het onderhoud is altijd goed bijgehouden. Overal is dubbel glas voorzien en de woning volledig geïsoleerd.

Locatie van Oosthof 12

Afbeeldingen