Omschrijving

Nette, gerenoveerde tussenwoning met voor- en achtertuin en berging. Vernieuwde badkamer en nieuw keukenblok. Boven zijn 3 slaapkamers en de badkamer. Vlizotrap naar zolder. Met 6 zonnepanelen.

Info algemeen

Deze woning is eigendom van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen.
Derhalve is de procedure wat anders dan anders én Woongoed wil vooral starters een kans geven. Een “Woongoed Woning” wordt verkocht tegen een verantwoorde prijs, bij voorkeur aan personen die een regionale binding hebben.


Wat zijn de eisen?
1. Je koopt de woning voor eigen gebruik.
2. Je gaat er permanent wonen voor een periode van minimaal 5 jaar.
De woning zal dus niet aan je verkocht worden als je het voornemen hebt deze te gaan verhuren, deze als 2e verblijf te gebruiken, of het voornemen hebt de aankoop te doen voor een korte periode.
3. Specifiek voor starters, richtleeftijd 35 jaar

Begane grond

U komt binnen via de hal met toilet en fonteintje, trap naar de verdieping en de meterkast (9 groepen). Keuken (7,3 m2) met nieuw Bruynzeel keukenblok en aansluitingen voor een kooktoestel en/of vaatwasser.
Lichte doorzon-woonkamer (25,8m2).

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers (7.3, 12.1 en 13.4m2) en de badkamer met inloopdouche, wastafel en hangtoilet. Hier is ook een aansluiting voor de wasmachine. Op de overloop is een luik met vlizo-trap naar de zolder.

Tweede verdieping

De bergzolder is voorzien van dakisolatie. Hier is ook de cv-ketel geplaatst (Intergas HR 2007) en de omvormer voor de 6 zonnepanelen.

Tuin

De achtertuin is via een achterom bereikbaar. De stenen berging is 7 m2 groot. Naast de berging is een overkapping gemaakt (9m2). Tuin op het Westen, dus de hele middag zon!

Bijzonderheden

Voorzien van kunststof kozijnen (1995) met rondom dubbel glas.
Verwarming en warm water middels een HR combiketel op zolder (Intergas HR 2007). De meterkast is vernieuwd en voorzien van 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en nog een extra groep voor de 6 zonnepanelen.
Volledig betonnen vloeren. De woning is voorzien van vloer- en spouwmuur-isolatie en nieuwe dakisolatie.
Extra energiezuinig door 6 zonnepanelen.
Energielabel C (voordat de dakisolatie was geplaatst)

 

Afbeeldingen