Omschrijving

Multifunctioneel pand met op de begane grond kantoor/praktijkruimte en garage/hobby/bedrijfsruimte. Op de 1e etage de woonkamer met open keuken (45m2), dakterras (10m x 6m) op het zuiden, drie slaapkamers en badkamer. De woning heeft energielabel A.
 

Begane grond

Via de entree komt u in de hal met links een praktijk/kantoorruimte (beiden met natuurstenen tegelvloer). De garage/hobby/bedrijfsruimte (138m2) heeft een elektrische sectionaal garagedeur. Tevens hangt hier de centrale verwarmingsketel (Nefit HR 2001) en meterkast met krachtstroom aansluiting. 
Via de trap in de hal komt u op de 1e etage.

Eerste verdieping

Op de 1e etage is een hal welke toegang geeft tot de woonkamer, een slaapkamer, een badkamer met hangtoilet, ligbad en wastafelmeubel.
Op het zuiden zijn de rustig gelegen woonkamer, slaapkamer en dakterras gesitueerd. Verder is er nog een 3e slaapkamer aan de voorzijde. 
Over de gehele 1e etage ligt een vinylvloer in houtdecor.

Dakterras
Aangrenzend aan de woonkamer en slaapkamer op de 1e etage is een ruim dakterras met composietvlonders en pergola met de mogelijkheid om schaduwdoeken aan op te hangen. Het terras is rondom voorzien van grote houten plantenbakken, beplant met onderhoudsarme begroeiing dat veel privacy biedt.

Tuin

Aan de achterkant van de woning is op de verdieping een ruim zonneterras.

Bijzonderheden

Deze woning met praktijkruimte/kantoor en ruime garage/hobby/bedrijfsruimte heeft energielabel A: rondom kunststof kozijnen met HR+ glas, EPDM dak, volledig voorzien van isolatie, in 2017 zijn een 16-tal 300 watt glas-glas zonnepanelen van Duitse makelij geplaatst welke 4800 kWh stroom opwekken op jaarbasis. Dit is ruim voldoende om te voorzien in alle elektriciteit. Op de zonnepanelen staat 28 jaar garantie en op de omvormer 23 jaar. In de garage/hobby/bedrijfsruimte is plaats voor 6 auto’s of om bijv. een bedrijf te huisvesten. De elektrisch bedienbare brug is eventueel over te nemen.

Locatie van Roskamstraat 2

Afbeeldingen