Omschrijving

Aan ruimtelijk opgezette straat gelegen, nette halfvrijstaande bungalow met garage. Woonkamer aan de voorzijde, vanuit de hal is de slaapkamer en badkamer bereikbaar. Nette, mooi aangelegde tuin met tuinhuis.

Begane grond

Entreehal met meterkast, links de badkamer met ligbad, douchecabine, toilet, bidet en wastafelmeubel. Naast de badkamer is de slaapkamer (13m2) met grote inbouwkast en zicht op de tuin. Naast de slaapkamer is een tweede toilet. In de lichte woonkamer (34m2) ligt een mooie parketvloer, vanuit de woonkamer komt u in de keuken met inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat, wasemkap, magnetron, oven (2019) en een koelkast met vriezer. Achter de keuken is de bijkeuken, waar de wasmachine en droger kunnen staan; Ook de cv-ketel is hier geplaatst (ATAG HR 2015). Verder is hier een deur naar de tuin en achter de bijkeuken is een extra slaap-/werkkamer. Achter deze aanbouw is nog een berging die via buiten te bereiken is.
Rondom zijn rolluiken geplaatst en achter de woning is een zonnescherm aanwezig.

Tuin

De mooi aangelegde tuin ligt voor en achter de woning en de achtertuin ligt op het zuidoosten, de garage is voorzien van een roldeur. Achter de garage is een tuinkamer met een overkapping ertussen. (zie foto’s!)  

Bijzonderheden

De woning is goed onderhouden en de muren zijn voorzien van isolatie, de kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en het dak is ook volledig geisoleerd. De hardhouten kozijnen zijn goed onderhouden en er zijn rondom rolluiken aangebracht. 
Overtuig uzelf van deze woning tijdens een bezichtiging! 

Locatie van Stijn Streuvelsstraat 12

Afbeeldingen