Omschrijving

Ruime woning met doorzon-woonkamer, nette aangebouwde keuken, totaal 4 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. Zolder met vaste trap. Grote tuin.

Begane grond

Via de voordeur komt u in de hal met de meterkast, trap naar de verdieping, toilet, woonkamer en keuken. De L-vorm woonkamer (34m2) met zithoek en eethoek is voorzien van een nette laminaatvloer. Zowel aan voor- als achterzijde zijn (elektrische) rolluiken geplaatst. De aangebouwde keuken aan de achterzijde van de woning is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, oven en wasemkap. Vanuit de keuken kunt u naar de tuin met berging en garage.

Eerste verdieping

Op de verdieping is de overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer met douchecabine, toilet en wastafelmeubel. Alle slaapkamers hebben inbouwkasten en de voorste slaapkamer heeft een eigen wastafel. Rondom zijn (elektrische) rolluiken geplaatst. Via de vaste trap komt u op de zolder.  

Tweede verdieping

De zolder is bereikbaar met een vaste trap vanaf de overloop. Hier is een vierde slaapkamer met groot Velux-raam. Op de overloop is de cv-ketel geplaatst (Nefit HR 2014). Hier zijn ook de wasmachine en droger geplaatst. Bergruimte in de knieschotten.

Tuin

De achtertuin is geheel betegeld en ligt op het Westen, Aan de achterzijde is een stenen berging (4m x 2.5m) en aan de zijkant is een garage die is voorzien van een elektrische sectionaalpoort. Er is een lange oprit voor zeker 3 auto’s.

Aan de zijkant is nog een groot perceel eigen grond.

Bijzonderheden

De woning is degelijk gebouwd met goede bouwmaterialen. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas, deels HR++ glas. Het dak en de spouwmuren zijn voorzien van isolatie.

Locatie van Stijn Streuvelsstraat 49

Afbeeldingen