Omschrijving

Vrijstaande woning met garage, berging en tuinhuis met houthaard, fraai aangelegde tuin. Boven zijn 4 slaapkamers en toilet met wastafel. Diepe tuin, veel privacy. Bel ons!

Begane grond

Hal, meterkast (10 groepen met aardlekschakelaar, krachtstroom), kelderruimte, ruime woonkamer (40m2) met houtkachel en trap naar de verdieping, woonkeuken met inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat (aansluiting voor elektrisch koken aanwezig), wasemkap en oven. Aan de achterzijde is een halletje met deur naar de tuin. In deze hal is ook toegang tot toilet en badkamer met douchecabine en wastafel en er zijn aansluitingen voor wasmachine en droger.

Eerste verdieping

Boven is de overloop met 4 nette slaapkamers en het tweede toilet met wastafel. Alle slaapkamers hebben een eigen wastafel en zijn voorzien van rolluiken.

Tuin

De metalen draaipoort aan de voorzijde van de woning is elektrisch bedienbaar. Achter de woning is de ruime garage (10 x 5m) met elektrisch bedienbare sectionaalpoort en hierachter is een geïsoleerde berging (5 x 5m). Aan de rechterkant is een grote houtberging, een groot gedeelte van het stookhout zal achterblijven. Verder is achter de woning een fraai tuinhuis gebouwd (30m2) met keukenblok en een fraai gemetselde ronde open haard. Hier brengen de verkopers heel wat tijd door! Achter het tuinhuis is een terras met buitenkeuken onder het bladerdek.

Achterin de lange tuin (80m x 10.5m) is een extra, volledig geïsoleerde berging gebouwd. Hier is ook een aparte groepenkast aanwezig.

De tuin geeft veel privacy en is fraai aangelegd, onder andere met (sub-)tropische planten.

Bijzonderheden

Fraai gelegen woning met tuinhuis, ruime garage en bergingen, gelegen aan rustige straat, vlak bij de Belgische grens. De woning is rondom voorzien van rolluiken en volledig geïsoleerd. De CV ketel is geplaatst in 2018 (Junckers HR).
Deze woning met bijgebouwen is een heerlijk bezit om te genieten van elk moment. Bel ons!

Locatie van Teerlingstraat 25

Afbeeldingen