Omschrijving

Vrijstaande, te moderniseren woning met aangebouwde berging met garage op ruim perceel grond (1560m2) in het buitengebied. Woonoppervlak 100m2, gebruiksoppervlak berging 57m2. Rondom rolluiken. Bebouwd oppervlak 128m2.

Begane grond

U komt binnen via een halletje met het toilet. De keuken (17m2) bevindt zich aan de achterzijde. Links is de toegang tot de kelder en de toegang tot de trap naar de verdieping en een opkamer (9m2) met badkamer/wasruimte met een douche en wastafel en aansluitingen voor een wasmachine. Woonkamer L-vorm (22m2) aan de voorzijde.

De aangebouwde schuur met rechts een garage met metalen kantelpoort, heeft op de begane grond een gebruiksoppervlak van 57m2. Er is een verdieping die bereikbaar is met een losse trap. (nokhoogte verdieping 3,0m)

Eerste verdieping

Op de verdieping is de ruime overloop (11m2) met de cv-ketel (Radson 1988). Er zijn 3 slaapkamers (12.4, 9.7 en 8.7m2) en deze hele ruimte kan opnieuw naar wens worden ingedeeld. Aan de achterzijde kan bijvoorbeeld een grote dakkapel worden geplaatst voor meer leefruimte.

Tuin

Het perceel is 50 meter diep en 31 meter breed en gelegen op het Zuiden. Er staat een vrijstaande berging rechtsachter op het perceel.   

Bijzonderheden

Te moderniseren woning met aangebouwde garage en berging op ruim perceel eigen grond. Rondom rolluiken op de begane grond. Oplevering in overleg. Bel ons!

Locatie van Tolweg 83

Afbeeldingen