Omschrijving

Goed onderhouden en geïsoleerde 2/1 kapwoning met garage en berging. Rondom kunststof kozijnen (2010) met rolluiken. Aluminium voordeur en garagepoort. Bel ons!

Begane grond

Hal met toilet en vernieuwde meterkast, trap naar verdieping, woonkeuken met toegang tot de kelderkast, woonkamer met open haard. Vanuit de keuken is er een deur naar de tuin.
De garage (2,4 x 4,55m) is voorzien van een dubbele aluminium deur.

Eerste verdieping

Overloop, slaapkamer (10m2) met inbouwkast aan de voorzijde, slaapkamer 2 (11m2) met inbouwkast aan de achterzijde en slaapkamer 3 (8m2) aan de achterzijde met eigen wastafel. Badkamer aan de voorzijde met zitbad en wastafel. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken. Vlizozolder naar zolderverdieping.

Tweede verdieping

De bergzolder is volledig beloopbaar gemaakt en het dak is via de binnenzijde geïsoleerd.

Tuin

Nette tuin op het Westen met betegeld terras. De berging (6m2) is voorzien van muurisolatie aan de buitenzijde en de muur is afgewerkt met gepotdekselde planken. In de berging is de cv-ketel geplaatst (Nefit HR 2012). De  garage (2,4 x 4,55m) is voorzien van een dubbele aluminium deur (Hörmann).      

Bijzonderheden

Goed onderhouden, nette starterswoning met rondom kunststof kozijnen met HR++ glas. Het dak is voorzien van isolatie en de muren zijn in 2016 ook geïsoleerd met glaswol. Keuken en badkamer kunt u moderniseren naar eigen keuze.  Oplevering in overleg.

Locatie van Trumanlaan 5

Afbeeldingen