Omschrijving

Vrijstaande woning met aan de voorzijde uitzicht over het water van de buitenvest. Er is een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Boven zijn er nog 3 slaapkamers. Woning is te renoveren. Grote tuin op het Zuiden.

Begane grond

Hal met toilet, kelderkast, vernieuwde meterkast en trap naar de verdieping. Vanuit de hal komt u in de lichte doorzon-woonkamer met daarachter een schuifpui naar de serre. Vanuit de woonkamer kunt u naar de keuken met inbouwapparatuur, zoals gaskookplaat, wasemkap, oven, vaatwasser en koelkast. Achter de keuken is er nog een wasruimte met ruimte en aansluitingen voor een wasmachine. In de woonkamer zijn de kozijnen voorzien van rolluiken.

Achter de woning is nog een aparte aangebouwde (slaap-) kamer en de ruime badkamer, met toilet, douchecabine en wastafel.

Aan de serre is nog een overkapping gebouwd.

Naast de woning is een berging (14m2) en garage (39m2) aangebouwd. Hierboven is een open zolder, te bereiken met een losse trap. In de berging is de cv-ketel geplaatst (Nefit HR).

Eerste verdieping

Op de verdieping is de overloop en hier zijn 3 slaapkamers (11, 14 en 19m2). Op de overloop is een vaste kast., de tweede badkamer met douchecabine, ligbad en wastafel en aansluiting voor een toilet. Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers (13, 16 en 18m2) en op de overloop is een vaste kast.

Tuin

De ruime tuin is gemiddeld 35m2 diep en 30m2 breed en ligt op het Zuiden.
Er is een kas gebouwd en achterin de tuin staat een houten tuinhuis.
Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht over het water van de buitenvest.

Bijzonderheden

Dit is een voormalige boerenwoning met mogelijkheden voor klussers.
De houten kozijnen zijn deels voorzien van dubbel glas. Energielabel G.

Oplevering kan snel, neem contact met ons op voor een bezichtiging!

Afbeeldingen