Omschrijving


Goed onderhouden vrijstaande semibungalow in de polder met slaapkamer en nette badkamer op begane grond en 2 / 3 slaapkamers op de verdieping. Een fraai perceel op een mooie, landelijke locatie. 

Begane grond

Hal met meterkast en trap naar de verdieping, rechts de doorzon-woonkamer met aan de achterzijde een schuifpui naar de tuin. Aan de achterzijde is de woonkeuken met inbouwapparatuur, zoals 4-pits keramische kookplaat, wasemkap, oven en koelkast. Er is hier een achterdeur naar de tuin.

Vanuit de hal komt u links in de gang met toilet, een ruime slaapkamer (16,3m2) met eigen wastafel en de badkamer met ligbad, douche en wastafel. Aan de linkerkant is de ruime inpandige garage (31m2) met elektrische sectionaalpoort. Hier is nog een trap naar de verdieping.

Eerste verdieping

Vanaf de ruime overloop is er een slaapkamer aan de rechterkant (16m2) met bergkasten en aan de voorzijde een slaapkamer (15m2). Verder is er aan de achterzijde een ruime bergkast en een cv-ruimte (Intergas HR 2010). Boven de garage is nog een grote ruimte (40m2) waar een slaapkamer kan worden gemaakt. (betonnen verdiepingsvloer)

Tuin

De tuin ligt rondom de woning en geeft veel privacy. Grote voortuin. Aan de achterzijde zijn na de bouw naaldbomen geplant, dus u heeft een eigen bos. Naast de woning ligt een eigen perceel grond, dat gebruikt werd als moestuin. Er zijn verscheidene bergingen en aan de voorzijde heeft u fraai uitzicht over het polderlandschap.    

Bijzonderheden

De woning is rondom voorzien van witte kunststof kozijnen met dubbel glas en is op traditionele wijze gebouwd met degelijke materialen. Goed geïsoleerd, voorzien van vloer-, muur en dakisolatie en betonvloeren. Rondom zijn rolluiken aanwezig.  

Locatie van Warandastraat 1B

Afbeeldingen