Omschrijving

Goed onderhouden, halfvrijstaande woning met ruime tuin op het Zuiden. Woonkamer met houtkachel, boven totaal 4 slaapkamers, zolder met vaste trap.

Begane grond

Hal met meterkast, fraai gerenoveerde trap naar verdieping en toilet, nette woonkamer met parketvloer en houtkachel. Aan de achterzijde is een zonnewering geplaatst. Woonkeuken met inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast en oven. Vanuit de keuken kunt u naar de zonnige tuin.

Eerste verdieping

Op de verdieping is de overloop met toegang tot 3 nette slaapkamers en de badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de voorste slaapkamer is een extra wastafel aanwezig. Op de overloop is verder nog een bergkast. Via de vaste trap komt u op de zolder.

Tweede verdieping

De zolder is bereikbaar met een vaste trap vanaf de overloop. Hier is een vierde slaapkamer en een overloop met de cv-ketel (Nefit HR 2016). Verder is er veel bergruimte.

Tuin

De grote achtertuin ligt op het Zuiden en is netjes aangelegd met terrassen en vaste planten. De achtertuin is  en is 14 meter diep en maximaal 25 meter breed. De garage (16m2) met zolder is voorzien van een metalen kantelpoort. Achter de garage is een aangebouwde bergruimte voor tuingereedschap, hout etc.

Bijzonderheden

De woning is degelijk gebouwd met goede bouwmaterialen en de hardhouten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Het dak en de muren zijn ook voorzien van isolatie. Aan de achterzijde is voor keuken en woonkamer een zonwering voorzien.

Locatie van Zwaluwstraat 13

Afbeeldingen