Omschrijving

Nieuw gebouwde, zeer ruime en energie-neutrale vrijstaande woning met grote schuur op een mooi perceel grond. Op de begane grond is een badkamer en een slaapkamer. Boven zijn totaal 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Grote tuin met zwemvijver, ruime loods en een extra perceel grond.
Dankzij de 33 zonnepanelen (+/- 12.000 KW/Jaar) zijn er nagenoeg geen energielasten.

 

Begane grond

U komt binnen in de hal met rechts de trap naar de verdieping. Links vindt u de studeerkamer (18,2m2) en badkamer (4.5m2) met nog te installeren wastafel en inloopdouche. Van hieruit is er een gang naar de achterzijde met de open keuken en ruime woonkamer (78m2). In de keuken is een groot wooneiland met inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuigingssysteem, vaatwasser, oven en koel-/vriescombinatie. Ook is er een Quooker bij de dubbele gootsteen.

Het aanrechtblad is van fraai donker composiet.

Aan de tuinzijde zijn 2 dubbele tuindeuren geplaatst.

Vanuit de gang komt u ook in de technische ruimte/bijkeuken (15.6m2), waar de warmtepomp is geplaatst (Panasonic). Hier zijn ook de ruimte en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Aan de achterzijde is een de buitendeur naar de tuin.

Eerste verdieping

De overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers (12.3, 13.5, 18.8 en 24m2), waarvan de grootste aan de achterzijde ligt. Naast die master bedroom is de compleet uitgeruste badkamer (13.5m2) met wastafelmeubel, toilet, inloopdouche en ligbad. Op de verdieping is ook nog een aparte berging.

Tuin

Achter de woning ligt de nette tuin met een grote zwemvijver (10x5m, diepte 1.5m). Het is een natuurlijk gezuiverd zwembad, zonder chemicaliën. Hier kun je op een ecologisch verantwoorde manier ontspannen en verkoeling zoeken op warme dagen.

De schuur is 11 x 10.3m (116,5m2) groot en op de verdieping is nog een ruimte van 42m2. De schuur is volledig voorzien van isolatie, krachtstroom, een 200L elektrische boiler en een sectionaalpoort aan voor- een achterzijde.

Achter de schuur is nog een perceel eigen grond van 18 x 30m. Hier kan groente worden verbouwd en u kunt met een vervoermiddel door de schuur rijden, er zijn aan beide zijden sectionaalpoorten met loopdeur aanwezig.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met triple glas en is energieneutraal (BENG). Er is gekozen voor een top-systeem warmtepomp met vloerverwarming (en koeling in de zomer!).
Er is een systeem om grondwater te gebruiken voor het spoelen van de toiletten.

Alle muren zijn voorzien van stucwerk. Er zijn nog een aantal punten die naar eigen smaak en inzicht kunnen worden afgewerkt.
Dit is een comfortabele, ruime woning met grote schuur op een ruim perceel grond.

Kortom, deze woning is een waar paradijs voor wie op zoek is naar luxe, comfort, duurzaamheid en ruimte, verpakt in een prachtige omgeving. De foto's spreken voor zich, maar niets evenaart een persoonlijke bezichtiging. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Dit is jouw kans om je droomhuis te vinden!

Afbeeldingen