Omschrijving

Ruime vrijstaande woning met boven totaal 4 slaapkamers en badkamer. Vaste trap naar zolder. Garage is omgebouwd tot slaapkamer met douche en wastafel. Veel achterstallig onderhoud, de woning is te renoveren. Vrij uitzicht achterzijde, open ligging aan de voorzijde.

Begane grond

Ruime hal met meterkast (5 groepen), toilet en trap naar de verdieping. Doorzon-woonkamer met erkers aan voor- en zijkant (29m2). Woonkeuken (15m2) met oudere inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat met wasemkap, koelkast en vriezer. De kelder is te betreden vanuit de keuken.

Achter de keuken is een halletje met toegang tot een slaapkamer (15m2, voorheen garage). Hier is ook een douchecabine en wastafel geplaatst.  

Achter het halletje is een bijkeuken met keukenblok. Hier is ook aansluiting voor de wasmachine.

Achter deze bijkeuken is een berging, dia via de buitenzijde bereikbaar is. Hierboven is nog een zolder, waar ook de CV-ketel is geplaatst (Nefit HR 2009).

Eerste verdieping

Via een bordestrap komt u op de verdieping met overloop en toegang tot de 3 slaapkamers en een eenvoudige badkamer met toilet, ligbad en wastafel.

De slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Met een vaste trap komt u op de zolderverdieping.

Tweede verdieping

Op de zolderverdieping )bereikbaar via bordestrap) is een overloop, een bergruimte en de vierde slaapkamer. In de slaapkamer zijn knieschotten met bergruimte voorzien.

Tuin

De tuin ligt op het Noordwesten, waardoor u de avondzon aan de achterzijde heeft. Aan de achterkant van de tuin is een tuinhuis geplaatst en rechts achter de woning is een hobbykas aanwezig.

De oprit is ruim genoeg voor 2 auto’s en er is een carport aanwezig.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met nagenoeg overal dubbel glas en rolluiken (in woonkamer elektrisch).
De spouwmuren (6cm spouw) zijn na-geïsoleerd in 2015. (Rd= 1,76m2 K/W) 

U dient rekening te houden met een aanzienlijk renovatiebudget.

Oplevering in overleg. Bel ons voor een afspraak!

Afbeeldingen