Omschrijving

Nette halfvrijstaande woning met grote aanbouw met keuken, badkamer en slaapkamer. Boven zijn 2 slaapkamers en een ruime inloopkast, ook te gebruiken als studeerruimte. Ligging op loopafstand van het centrum.
Er liggen 13 zonnepanelen (2023) op het platdak aan de achterzijde (+/- 4500 Wp/jr) en een Hybride CV-ketel (2023) met lucht/warmtepomp, dus lage energiekosten.

Begane grond

Gang met toegang tot de kelder met meterkast (vernieuwd, 8 groepen, 3 aardlekschakelaars), woonkamer (32m2) met houtkachel. Achter de woonkamer is de halfopen keuken met kookeiland, voorzien van grote spoelbak en vaatwasser en verdere inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat met wasemkap, oven en  koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is een gang naar de badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Achter de badkamer is een slaapkamer met tuindeuren naar de veranda. Er is ook vanuit de gang een deur naar de veranda en tuin.

Aan de achterzijde van de woonkamer is de deur met trap naar de verdieping.

Eerste verdieping

Op de verdieping is een overloop met toegang tot een slaapkamer aan de achterzijde  en tot slaapkamer 2 aan de voorzijde. Naast de voorste slaapkamer is een aparte ruimte voor kasten, ook te gebruiken als studeerkamer.
Vanaf de overloop is er nog een aparte ruimte met kasten gemaakt.

Tuin

De tuin ligt op het Zuidoosten en deze is 6 meter breed en 90 meter diep. Tegen de aanbouw is een veranda geplaatst, zodat u hier altijd droog kunt zitten.
Er is een grote vijver aanwezig met alle apparatuur om bijvoorbeeld koikarpers te houden. U kunt hier ook een zwemvijver van maken.
Achterin de tuin zijn 2 tuinhuizen met veel bergruimte. U zou hier een garage en/of carport kunnen plaatsen.
 

Bijzonderheden

De woning is grotendeels geïsoleerd (energielabel A) en voorzien van hardhouten kozijnen met HR-glas.
Er zijn 13 zonnepanelen aanwezig en dit jaar is er een hybride cv-ketel (Intergas HR 2023) geplaatst met een lucht-/warmtepomp.

In de hal op de verdieping en in de keuken zijn airco’s geplaatst.

Oplevering in overleg.
Bel ons voor een afspraak!

Afbeeldingen